Džiaugiamės kartu su pacientais!

"Gerbiamai gydytojai Gražinai Bogdanskienei ir visai nepakartojamai „Vaisingumo Centro" komandai, tariam nuoširdžiausiai Ačiū.

Prieš metus gimė Ieva. Jūsų pagalba susilaukiant nuostabios dukrytės, neįkainojama. Tą rytą kai ji gimė, mes su vyru jautėmės tarsi išsipildė viso gyvenimo svajonė, jautėmės išdidūs ir kažkokie nenugalimi. Regis toks mažas žmogutis o pakeitė visą suaugusiūjų gyvenimą.
Jūs keičiate žmonių gyvenimus ir įnešate į juos daug meilės, džiaugsmo ir vilties. Jūsų visa komanda pildo svajones. Kas gali būt geriau... linkiu ir toliau pildyti žmonių svajones ir kad jūsų geri darbai grįžtų jums su kaupu.

Šiai dienai Ieva puikiai vaikšto ir bėgioja, taria trumpus žodžius tokius kai mama, tete, ate, ir pan., puikiai padeda laistyti gėlynus, stato kaladėles, valgo viską ką mama gamina. Jau teko slapta nuo mamos paragaut saldainio. Deja, bet teko ir bitės įgėlimą patirti(bent išsiaiškinom, kad neturim alergijos) Nei ašaros neišliejo bitei įgėlus, per skiepus ar imant kraują. Mylim: šuniukus, katytes, gėles, muilo burbulus ir mašinas, bijom: netikėtų negirdėtų garsų, mikserio ir grojančių knygučių.

Ačiū už pagalbą, kuriant mūsų šeimą."

Pagarbiai Rūta, Antanas ir Ieva.

padeka1paeka2

padeka3padeka4

Uždaryti

Ačiū.

Netrukus su Jumis susisieksime.

Registruokitės konsultacijai

Darbo laikas