Kokybiška, šiuolaikinė sveikatos apsauga- prieinama kiekvienam Lietuvos gyventojui

rinkimu_foto

Respublikonų partijos Senamiesčio rinkimų apygardoje Nr. 2 kandidatė GRAŽINA BOGDANSKIENĖ

Gimiau Panevėžyje, tarnautojų šeimoje.

Aukso medaliu baigiau Panevėžio Juozo Balčikonio gimnaziją, su pagyrimu baigiau Kauno Medicinos Universitetą. Dirbau Lietuvos Sveikatos ministerijoje konsultante, gydytoja Universitetinėse klinikose. 1997m. įkūriau Vaisingumo Centrą, kuriame dirbu gydytoja ir direktore.

Aktyviai bendradarbiauju sveikatos apsaugos sistemos srityje su įvairių šalių medikais: Anglijos, Prancūzijos, Austrijos, Vokietijos, Belgijos, Italijos, Graikijos, Kanados, Australijos, JAV ir kt. Šių šalių patirtis galėtų būti naudinga, tobulinant Vilniaus miesto ar net Lietuvos Sveikatos apsaugos sistemą.

 

Programa:

  • Kovosiu su korupcija sveikatos apsaugos srityje, nelegalių priemokų iš pacientų reikalavimu. Stengsiuosi apriboti farmacininkų pelno siekimą, visais įmanomais būdais stengsiuosi mažinti gydymo, vaistų ir ligoniams būtinų medicinos reikmenų kainas.
  • Remsiu vaistų bei kitų medicinos priemonių gamintojų bei tiekėjų konkurenciją, stengsiuosi neleisti įsigalėti monopolininkams, nemotyvuotai didinantiems vaistų kainas. Stengsiuosi uždrausti masinę medikamentų reklamą, kuriai vaistinių tinklai skiria didžiules lėšas, taip brangindami savo parduodamą produkciją.
  • Skatinsiu ir remsiu pirminio gyventojų sveikatos tikrinimo praktiką, kuri visose valstybės sveikatos įstaigose (poliklinikose, ligoninėse ir k. t.) turės būti nemokama, įskaitant ir specialius tyrimus.
  • Stengsiuosi, kad kiekvienas pilietis, mokėjęs mokesčius, galėtų juos panaudoti kreipdamasis į valstybinę ar privačią gydymo įstaigą.
  • Stengsiuosi iš pagrindų pakeisti sveikatos apsaugos reformą.

 

Daugiau informacijos apie kandidatę rasite ČIA

Uždaryti

Ačiū.

Netrukus su Jumis susisieksime.

Registruokitės konsultacijai

Darbo laikas