Artėjančių Šventų Velykų proga

velykos

Spermos tyrimas

Jeigu anksčiau neesate tyręsi dėl nevaisingumo poroje, rekomenduojame atlikti spermos tyrimą. Šiam tyrimui taip pat reikia užsiregistruoti. Tai padaryti galima ir iki pirminės konsultacijos pas gydytoją. Registracija yra būtina, nes mes privalome užtikrinti ir suplanuoti, kad embriologas atliktų tyrimą valandos bėgyje.

Prieš spermos tyrimą rekomenduojamas 3 dienų susilaikymas nuo lytinių santykių. Atkreipiame dėmesį, kad ilgesnis susilaikymas nepagerina spermos kokybės. Sperma turi būti paimta masturbacijos būdu stengiantis visą ejakuliatą surinkti į sterilų indelį. Spermos tyrimui spermą galima atsivežti iš namų jeigu kelionė trunka iki pusvalandžio. Šiuo atveju sterilų indelį spermai (šlapimo tyrimų indelius) galima įsigyti vaistinėje. Indelį su sperma būtina laikyti šiltai, priglaustą prie kūno.

Spermos tyrimą taip pat galima atlikti atvykus į Vaisingumo Centrą sutartu metu. Čia turime specialią atskirą patalpą. Primename, kad spermos tyrimų rezultatams neigiamos įtakos turi kaitinimasis pirtyje, vartojamas alkoholis, rūkymas.

Uždaryti

Ačiū.

Netrukus su Jumis susisieksime.

Registruokitės konsultacijai

Darbo laikas