Kiaušidžių atjauninimas – sparčiai populiarėjanti procedūra

Kiaušidžių atjauninimas – sparčiai populiarėjanti procedūra

 
Gydytoja ginekologė Gražina Bogdanskienė kviečia moteris susirūpinti savo vaisingumo situacija Ginekologė Gražina Bogdanskienė kviečia moteris susirūpinti savo vaisingumo situacija

„Tėvų darželis“ ir naujienų portalas tv3.lt kartu pristato jau vienuoliktąjį tinklalaidės „Tėvai paprastai“ epizodą.

Šįkart tinklalaidės vedėjas, trijų vaikų tėtis Simonas Urbonas kalbasi su vėlyvosios motinystės džiaugsmus išgyvenančia Laima Tamulyte-Stonče ir nevaisingumo gydymo pradininke Lietuvoje, akušere ginekologe Gražina Bogdanskiene, apie nevaisingumo problemas, priežastis, vėlyvąją tėvystę.

Tinklalaidėje atsakysime į pagrindinius su nevaisingumu susijusius klausimus, patarsime ir išgirsime itin naudingų gydytojos ginekologės rekomendacijų, ką daryti, norint išsaugoti vaisingumą.

Priešlaikinis kiaušidžių rezervo sumažėjimas: kodėl pavojinga? Kokie tyrimai būtini, tikrinantis vaisingumą? Antimiulerinio hormono tyrimai: išsitirkite, ir žinosite savo vaisingumo situaciją.

Antimiulerinio hormono tyrimas: kokia jūsų vaisingumo situacija?

Gydytoja ginekologė Gražina Bogdanskienė kviečia moteris susirūpinti savo vaisingumo situacija ir atlikti reikiamus tyrimus, norint ją sužinoti. Nors hormono tyrimo valstybė neapmoka, tačiau specialistė ragina visas bet kokio amžiaus moteris pasidaryti antimiulerinio hormono tyrimą. Žinoma, jei jums svarbu sužinoti, kokioje vaisingumo situacijoje esate.

Ginekologės Gražinos Bogdanskienės kvietimas „Tėvai paprastai“ žiūrovėms būtinai pasitikrinti savo vaisingumo situaciją:

https://www.youtube.com/watch?v=GaAo3Xo8IsQ

 

 

Uždaryti

Ačiū.

Netrukus su Jumis susisieksime.

Registruokitės konsultacijai

Darbo laikas